skip to Main Content
Kilpailu: Pelaa Ja Voita Itsellesi Rannekello!

Kilpailu: pelaa ja voita itsellesi rannekello!

Inttirollen spessut Laser Boy -turnajaiset täydessä vauhdissa – pelaa ja voita itsellesi rannekello!Laserboy standing in the middle of psychedelic stripes.

Valoisat kesäyöt ovat täällä ja telttaretket alkavat pikkuhiljaa kiinnostella sotapoikien lisäksi myös vaeltajia ja muita erä-jormia. Metsäreissulle ranteeseen kannattaa valita kello, jota ei niin tarvitse varoa kolhuilta ja roiskeilta. Sopivan reissukellon hankinta on nyt hauskempaa kuin koskaan: me perustimme Laser Boy -peliin inttirollelle ihka omat turnajaiset, jonka voittaja saa valita valikoimastamme haluamansa rannekellon.

Näin osallistut:

Osallistu peliin lataamalla Laser Boy peli Google Storesta ja liittymällä pelissä Inttirolle-tournamenttiin. Tarkemmat ohjeet tässä:

  1. Lataa Laser Boy -peli Android-puhelimeesi tästä: linkki Google Storeen.Download Laser Boy on Google Play
  2. Avaa Laser Boy -peli puhelimellasi.
  3. Valitse pelin etusivulta ’Private Club’. Kirjoita liittymiskenttään turnajaisten nimeksi: ’Inttirolle’ ja paina ’Join’.
  4. Vaihda nimimerkkisi valitsemalla pelin etusivulta ’Change Initials’.
  5. Pelaa peliä niin, että nimimerkkisi komeilee Inttirolle-turnajaisten tuloslistalla ykkösenä!

Säännöt:

Kilpailuun osallistuvat ainoastaanLaser Boy -pelin Inttirolle-turnajaisiin osallistuvat pelaajat. Jos siis onnistut pelaamaan Laser Boy -pelissä aivan loistavan tuloksen, mutta et ollut liittynyt Inttirolle-turnajaisiin, nimesi ei näy Inttirolle-turnajaisten tuloslistalla, etkä näin ollen osallistu kilpailuumme. Muista siis aina aluksi valita pelin etusivulta ’Private Club’ ja antaa turnajaisten nimeksi ’Inttirolle’.

Sama pelaaja voi pelata peliä niin monta kertaa kuin haluaa.

Inttirolle-turnajaisten tulostaulukossa kuukauden paras tulos palkitaan ilmaisella vapaavalintaisella inttirolle-kellolla. Voittaja julkaistaan Inttirolle.com -sivustolla.

Voittajan täytyy ottaa itse yhteyttä kilpailun järjestäjään (inttirolle.com) joko näiden www-sivujen kautta tai sähköpostilla: asiakaspalvelu @ inttirolle.com.

Parhaan tuloksen selvittyä ainoastaan voittajalta kysytään yhteystiedot, jotta voimme toimittaa palkinnon perille. Ainoastaan voittajan täytyy siis olla meihin yhteydessä.

Back To Top